söndag 7 februari 2010

Flora i vinterland

Att leka i snön och springa lös...... är jättekul tycker Flora!Kan leka länge, länge... och bara busa runt i "fina ullkappan".Om bara matte hade använt blixten också...... så hade nog bilderna på "tjusiga mig" blivit bättre...... men det här får väl duga, då!

4 kommentarer:

Sagotroll sa...

Fina bilder! Är det du som har sytt ullkappan? :O)

Marlene som gärna tar sig an småvalpar sa...

hihi... tänker på då jag släppte lös Flora mellan dej och husse. Då var hon inte stor, men lika glad för att springa lös. Det där med att fånga "tjusiga mej" på bild fungerar inte alls på Zorro... det blir bara ett stort svart lurvigt någonting ;)så var du glad att du lyckats även utan blixt

Jeanette sa...

Hej Gerda-Thyra!
Så roligt att du är tillbaks! Trodde du givit dig av från bloggvärlden men nu är du tillbaks med hund och allt. En urgullig hund dessutom! V Ä L K O M M E N tillbaks!

Jeanette

Gerda-Thyra sa...

Jeanette!
Ja, jag kom inte så långt!
Klart att jag är tillbaks, nu när värsta julstöket med allt vad det innebar är över, så drog det i "bloggtarmen"... det är ju alldeles för kul att blogga för att låta bli, eller hur!?

Marlene!
Ja, fast vissa av bilderna blev liksom UTAN vovve, bara snö... fniss...

Sagotroll!
Japp, jag har totat ihop den lilla "ullkappan" själv... eller täcket som det faktiskt heter.
Tycker bara att det är så kul att kalla det för "ullkappan" för hon ser liksom ut som en liten "tant i vinterkappa" när hon struttar omkring i den och beter sig malligt!