lördag 5 september 2009

VOFF PÅ ER ALLIHOPA

Voff... jag heter Flora och jag är en Italiensk Vinthund.
Har hunnit bli hela 9 veckor gammal och nu har första veckan i mitt nya hem avlöpt!
Jag trivs jättebra i min nya familj... och det är kul för de har en jättestor snäll katt här också!Det är lite orättvist, för han får hoppa upp och sätta sig lite var han vill, verkar det som.
Det får nämligen inte jag...måste hålla mig på golvet, säger de.
Men han bjuder mig på fantastiskt god kattmat som är bra mycket bättre än de där hårda "knulorna" som vi fick med oss i en påse ifrån Kenneln förra fredagen.Men jag äter naturligtvis "knulorna" också... annars blir matte och husse så himla sura!
Har lärt mig att gå ganska prydligt i koppel... har varit tvungen, för de tar ut mig på gården hur många gånger som helst, ju ... jag ska visst kissa och bajsa ute, säger de... tycker själv bäst om att bajsa i köket... det är så kul när matte torkar upp med papper och trasa och så sprejar hon golvet med något som luktar gott...!
Sover gör jag hela nätterna i min korg, det är bra för då har jag ork att busa nästan hela dagarna!
Har fått nya kompisar... en Greyhoundvalp, en jättestor gammal Schäfer och två små vita ulltussar som ska föreställa någon form av pudlar.
De bor alla på våran gård... har sett att det finns fler hundar också, men matte och husse säger att jag får vänta med att träffa fler tills jag blir vaccinerad i slutet på september!
Människorna på gatorna här i Göteborg är lite konstiga... de skriker till och klappar ihop händerna och blir liksom lite fåniga i sina rörelser när de ser mig!
De säger att jag är det sötaste de har sett!!! Och att jag kommer att göra succé här i stadsdelen, vad de nu menar med det!?
Har fått ett regntäcke som är kamouflagemönstrat, känner mig så himla tuff i det... som värsta farliga kamphunden... fniss...
Matte håller dessutom på att sticka en skön och mjuk tröja...... med fina flätor på, till mig!
Men, oss emellan, det verkar som om hon aldrig blir klar med den...och det, har hon visst mage att skylla delvis på mig för...
...Ja, jag fattar då ingenting!Och så har äldsta "lillhussen" kommit hem på besök... då ligger han och jag i soffan och zappar framför TV:n ... mysigt!
Den näst äldsta "lillhussen" kommer hem ganska ofta och tar ut mig på promenad... och då busar vi jättemycket... han är kul!
"Tvilling-små-hussarna" och deras kompisar leker mycket med mig och kastar boll och andra leksaker!
Matte och husse är lite trötta efter en hel vecka med mig, säger de... men vadå, de ska inte klaga, tycker jag... jag sover ju som sagt var hela nätterna och det får väl dom med göra, så de orkar med det dagliga livet med mig och den där stora randiga katten...Findus, heter han visst!

Voff voff på er!Hälsningar från FLORA

Ps. De säger att jag är så helvild så det nästan inte går att fota mig på ett snyggt sätt... men jag visar upp mig på några bilder i alla fall!
Och förresten... vet ni om en sak...?
Matte och Husse kallar mig för "MONSTRET"... taskigt va...!

3 kommentarer:

Ebba sa...

Grattis till nya familjemedlemmen. Låter som ni vet om att ni lever...Härligt!
må så gott..../C

Gerda-Thyra sa...

Ebba:
Ja, vi känner verkligen av att vi lever... fniss...!
Mina axlar är snart upp i taket och jag hinner nästan inte andas...!
Plugga ska jag dessutom också hinna... hur nu det ska gå till!?

Monica Hansen sa...

Jösses så söt hon är!

Jag tror att mina nakenhundströjor kan vara bra storlek till Flora snart, och förutom den jag har färdig till salu kommer sen en i ljusrosa och grått i tjejfärger... tips:)