tisdag 11 augusti 2009

Tisdagstema : DEKORATIONER
Veckans Tisdagstema är: DEKORATIONER
I helgen som var, så var vi på fest i "dagarna tre", fullt upp med andra ord... kul!
På den stora festen i fredags så hade värdinnan dekorerat väggarna med stora underbara tårtpappersmålningar i olika färger, det var så vackert och såg så mysigt ut!Allt behöver verkligen inte vara dyrt och påkostat, utan det "enklaste och simplaste" kan många gånger vara nog så dekorativt och iögonfallande!Skulle faktistkt kunna tänka mig att rama in ett sådant här tårtpappers-blad och ha som tavla i t.ex köket!
Skulle vara fint!

8 kommentarer:

Hannele sa...

Fräckt.

Monica Hansen sa...

Eller göra en hel vägg? Fint!

Filifjonkan 1 sa...

Hej GerdaThyra Ja tårtpappren är verkligen konstfulla med sina mönster. Jag brukar ha dem som mellanlägg till porslinet när man dukar fin middag du vet. Man kan ha dem som bordstabletter med eller som du sa väggdekorationer jag är barnsligt förtjust i tårtpappret skrattar...man kan sätta dem runt en blombukett med i en va Piffar upp rätt bra.Kul att du fått snickarna att komma så där. Hur har du fått det ? Har du geväret framme eller?Hantverkare är det svåraste som finns att få hem ju skratt,,,Kram på dig

Madame sa...

Det er små kunstværker alle sammen! Den fineste dekoration :-)

Sommertid sa...

Annorlunda och fasinerande.

christina sa...

vad läckert!

Filifjonkan 1 sa...

Hej Igen på dig. men så bra att det är så där härliga snickare Här kommer de och börjar sen åker de återkommer efter en 14 dagar gör lite och går....så gör de hoa alla du vet så har de jobben fixade. Har man fått hem dem en gång så har man dem ju kan inte ringa någon annan.Men dina snickare verkar vara kalaskillar du får vårda dem ömt roligt att det blir som du vill ha det med..

Ingela sa...

Vilken bra idé! fina bilder.